İlgini çekebilir

Umut Karadağ kimdir?

Biyografi Güncellenme Tarihi: 06.05.2021 21:21

Şifanur Gül Kimdir ?

Şifanur Gül Biyografisi

Şifanur Gül kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu, kilosu kaç? Sevgilisi var mı? Evli mi? Eşi kimdir? İşte Şiranur Gül hakkında merak edilenler, oynadığı dizileri filmler ve biyografisi!

Şifanur Gül, 1995 yılında Ankara'da doğdu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünden başarıyla mezun oldu. Güzel oyuncu oyunculuk eğitimlerini lise yıllarında da Ankara'da çeşitli tiyatrolarda ve sanat okullarında aldı.

Şifanur Gül, oyunculuk kariyerinde bugüne kadar sadece Sevdim Seni Bir Kere dizisine oynadı. Dizide Eylül karakterini canlandıran Şifanur Gül, daha önce hiç bir dizi yada filmle oynamadı. Star TV kanalında ekranlara gelen dizide Eylül ile izleyenlerin karşısına çıkan Şifanur Gül, başarılı bir oyunculuk sergilemeye devam etmektedir.

Dizide maddi durumu pek iyi olmayan bir ailenin kızı olarak yer alan Eylül, restoranda çalışan güzel bir kızdır. Dizide çok zengin olan ancak bazı sebeplerden dolayı aynı restorana garson olarak işe giren Yağız ile aşk yaşarlar. Yağız karakterini ise yakışıklı oyuncu Berk Bakioğlu canlandırmaktadır.

Şifanur Gül'ün Boyu ve Kilosu Kaç?

Başarılı oyuncu 1.70 m boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Sevgilisi ise yoktur. Evli değildir.

 

Oynadığı Diziler

  • Cam Tavanlar
  • Sevdim Seni Bir Kere

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir