İlgini çekebilir

Kaan Atıcı kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 00:13

Sen Anlat Karadeniz Mercan ölecek mi? Öldü mü? Diziden ayrıldı mı?

Sen Anlat Karadeniz Mercan mercan ölecek mi? Öldü mü? Diziden ayrıldı mı? ATV kanalında her Çarşamba yeni bölümüyle ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde 16.bölümde izleyenleri meraklandıran bir son yaşandı. Dizinin 16.bölümünün sonunda Vedat, Mercan'ı iple boynundan astı. İzleyenler Mercan ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mercan diziden ayrıldı mı diye sorular sormaya başladı. Dizinin 16.bölümünü izleyenlerin bazı yorumları şu şekilde oldu; Sen Anlat Karadeniz Mercan Ölecek mi? Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı? Mercan ölmemeli. Bu kadarı gerçekten fazla olur. Uyanıp anlatmalı her şeyi. Kendini yıkılmaz kale sanan Vedatın sürünmesini izlemeliyiz. Umarım Mercan ölmez. Bir kere de iyilerin kazandığını görelim. Bir kere de Vedatin yanına kalmasın yaptığı kötülükler Ölmesin yaa...Bi de kelime-i şehadet getirdi kız yaa Mercan ölecek Filmin en can alıcı noktası inşallah ölmemiştir Ayyyyy kanım dondu yemin ederim inşAllah yaşar çabuk yetişinnnnnn çabuk Dizide Mercan karakterini canlandıran Belfu Benia'ın instagram hesabına bakarak bir çok kişi diziden ayrılıp ayrılmadığına dair soruların cevabını bulmaya çalışıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Meran ölecek mi? Yoksa yaşayacak mı?

ATV kanalında her Çarşamba yeni bölümüyle ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde 16.bölümde izleyenleri meraklandıran bir son yaşandı. Dizinin 16.bölümünün sonunda Vedat, Mercan’ı iple boynundan astı. İzleyenler Mercan ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mercan diziden ayrıldı mı diye sorular sormaya başladı. Dizinin 16.bölümünü izleyenlerin bazı yorumları şu şekilde oldu;

Sen Anlat Karadeniz Mercan Ölecek mi? Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?

  • Mercan ölmemeli. Bu kadarı gerçekten fazla olur. Uyanıp anlatmalı her şeyi. Kendini yıkılmaz kale sanan Vedatın sürünmesini izlemeliyiz.
  • Umarım Mercan ölmez. Bir kere de iyilerin kazandığını görelim. Bir kere de Vedatin yanına kalmasın yaptığı kötülükler
  • Ölmesin yaa…Bi de kelime-i şehadet getirdi kız yaa
  • Mercan ölecek
  • Filmin en can alıcı noktası inşallah ölmemiştir
Etiketler: , , , ,

Bu haberde adı geçen kişiler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir