İlgini çekebilir

Burcu Binici kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 18:45

Mucize Doktor Güneş kimdir? Gerçek adı nedir? Kaç yaşında?

Mucize Doktor Güneş Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Mucize Doktor Güneş kimdir? Fox TV kanalında Eylül ayında ilk bölümü yayınlanan ”Mucize Doktor” dizisinde Güneş karakterini kim canlandırıyor? Diziyi izleyenler Mucize Doktor Güneş kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında? Oynadığı diziler ve filmler hangileridir? gibi soruları merak ediyor. İşte detaylar…

Mucize Doktor Güneş Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Mucize Doktor Güneş Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Mucize Doktor Güneş kimdir?

Mucize Doktor Güneş gerçekte kim? 2019-2010 sezonunda Fox TV kanalında ekranlara gelecek olan Mucize Doktor dizisinde Güneş karakterini canlandıracak oyuncunun gerçek adı Korhan Herduran’dır. Korhan Herduran’ın detaylı biyografisine ”Korhan Herduran Kimdir?” başlıklı yazımıza bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinde Korhan Herduran, Güneş Doktor olarak izleyenlerin karşısına çıkmaktadır. 1988 yılında Antalya’da doğan oyuncu, daha önce öne çıkan bir kaç sinema filminde ve dizide rol almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu, Mucize Doktor dizisinde de yer alarak kariyerini devam ettirmektedir.

Mucize Doktor Güneş kaç yaşında? Boyu, kilosu kaç?

Mucize Doktor dizisinde Güneş karakterini oynayan yetenekli isim Korhan Herduran, 31 yaşında, 1.74 m boyunda ve 78 kilo ağırlığındadır.

Mucize Doktor Güneş oynadığı dizi ve filmler hangileridir?

Korhan Herduran, sinema filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2010 yılında Saklı Hayatlar adlı sinema filminde Merter karakterini, 2011 yılında ”Üsküdar’a Giderken” adlı dizide Korhan karakterini canlandırdı.  2012’de ”İşler Güçler” dizisinde Vedat karakterini oynadı. 2013 yılında 3.sezonu yayınlanan ”Yalan Dünya” adlı dizide oynadı. Daha sonra 2013 senesinde ”BKM Güldür Güldür” adlı komedi programında Samet rolüyle yer aldı.

Düğün Dernek isimli 2013 yapımı sinema filminde Kuyumcu, Deliha (2014) adlı filmde Tayyar karakterlerini canlandırdı. Seda Bakan, Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi oyuncuların başrol olarak yer aldığı ”Kardeş Payı” adlı televizyon dizisinde 1 ve 2.sezonlarda Oğuzhan karakterini canlandırdı.

2015 yılında Eğlendirme Dairesi, 2016 yılında Çalgı Çengi İkimiz sinema filminde Hulusi rolünde yer aldı. Burak Özçivit ve Murat Boz‘un başrol olduğu Kardeşim Benim 2 adlı sinema filminde Basri karakterini oynadı. 2017 yılında ise Salur Kazan: Zoraki Kahraman sinema filminin oyuncuları arasında yer aldı.

Başarılı bir oyunculuk hayatı geçiren Korhan Herduran, 2019 – 2020 yıllarında Mucize Doktor dizisinde Güneş karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkmaktadır.

Mucize Doktor Dizisi Diğer Oyuncuları

Etiketler:

Bu haberde adı geçen kişiler

Onur Tuna
Oyuncu
Taner Ölmez Kimdir?
Taner Ölmez
Oyuncu
Reha Özcan Kimdir?
Reha Özcan
Oyuncu
Murat Cemcir Kimdir?
Murat Cemcir
Oyuncu
Ahmet Kural Kimdir?
Ahmet Kural
Oyuncu
Kertenkele Dizisi Hale Kimdir?
Bihter Dinçel
Oyuncu
arkadaslar-iyidir-dizisi-merve-kimdir
Hayal Köseoğlu
Oyuncu
Seda Bakan Kimdir?
Seda Bakan
Oyuncu
Murat Boz Kimdir?
Murat Boz
Sanatçı
Fırat Altunmeşe Kimdir?
Fırat Altunmeşe
Oyuncu
Özge Özder Kimdir?
Özge Özder
Oyuncu
Burak Özçivit Kimdir?
Burak Özçivit
Oyuncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir