İlgini çekebilir

Berkay Şahin kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 17:36

Mucize Doktor Dizisi Ferman Kimdir? Kaç Yaşında? Oynadığı Diziler

Mucize Doktor Ferman Kimdir? Kaç Yaşında? Oynadığı Diziler
Mucize Doktor Ferman kimdir? Gerçek adı ne? Fox TV kanalının yayınladığı ''Mucize Doktor'' dizisinde Ferman kim? Kaç yaşında? Evli mi?

Mucize Doktor dizisindeki Ferman kimdir? FOX TV kanalında Mucize Doktor dizisini izleyenler Ferman karakterini merak ediyorlar. Çoğu kişi Ferman karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğunu bilse de, izleyenlerin bir çoğu Mucize Doktor dizisindeki Ferman kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler hangileri? Evli mi? gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte detaylar…

Mucize Doktor Ferman Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Mucize Doktor Ferman Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Mucize Doktor Ferman Kimdir? Gerçek Adı Ne?

FOX TV kanalında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman Doktorun gerçek adı Onur Tuna’dır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Onur Tuna, Ferman karakterini canlandırmakta ve dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır. Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini oynayan Onur Tuna’nın boy ve kilo bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Onur Tuna, 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Daha önce Filinta ve Yasak Elma dizilerinden tanınan Onur Tuna, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunudur. Yasak Elma dizisinde Alihan karakteriyle oldukça tanındı. Yengeç burcu olan Onur Tuna’nın biyografisi ve hayatını ”Onur Tuna Kimdir?” başlıklı yazımızdan okuyabilirsiniz.

Mucize Doktor Ferman Kaç Yaşında?

Dizide Ferman’ı canlandıran Onur Tuna, 34 yaşındadır.

Mucize Doktor Ferman Oynadığı Diziler ve Filmler

Mucize Doktor dizisindeki Ferman karakterinin kim olduğunu sizlere aktarmıştık. Onur Tuna’nın oynadığı diziler ve filmler de merak edilmekte.

İşte oynadığı diziler;

  • Hayat Devam Ediyor
  • Filinta
  • Cesur Yürek
  • Altın Tepsi
  • Yasak Elma
  • Mucize Doktor

Oynadığı filmler;

  • Ağır Romantik
  • Bir Küçük Eylül Meselesi

Mucize Doktor Ferman Sevgilisi Kimdir? Evli Mi? Eşi Kimdir?

Mucize Doktor Dizisi Ferman (Onur Tuna) Sevgilisi Kimdir?

Mucize Doktor Dizisi Ferman (Onur Tuna) Sevgilisi Kimdir?

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Onur Tuna evli değildir. Eşi yoktur. Ünlü oyuncu Sevda Erginci ile sevgili olduğu konuşulmaktadır. İsmin üzerine tıklayarak biyografisine göz atabilirsiniz.

Mucize Doktor Dizisinin Konusu

Dizide Otizm ve Savant hastalığına yakalanan Ali doktorun hayatı ele alınıyor. Taner Ölmez, dizide Ali Vefa doktor karakterini canlandırıyor. Dizide küçüklüğünü ise çocuk oyuncu Adin Külçe canlandırmaktadır. Bahsedilen bu hastalık zeka ile ilgili bir hastalıktır. Genel zeka ortalamasının altında olan bu kişilerde, bazı alanlarda ileri düzeyde uzmanlık derecesine ulaşan bilgi sahibi olabilmektedirler. İşte Ali Vefa doktor, bu hastalıkla uğraşmaktadır. Sürekli bu hastalığını diğer doktor arkadaşlarından saklayacaktır, ancak ileride bu gizli kalmayacak ve olaylar çok farklı seyredecektir.

Daha önce Türk dizilerinde görülenin dışında bir senaryo ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan Mucize Doktor dizisi oldukça fazla izleneceğe benziyor.

Mucize Doktor Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez (Ali Vefa), Reha Özcan (Adil), Özge Özder (Kıvılcım), Onur Tuna (Ferman), Sinem Ünsal (Nazlı), Hazal Türesan (Beliz), Murat Aygen (Tanju), Fırat Altunmeşe (Demir), Bihter Dinçel, Hayal Köseoğlu (Açelya),  Korhan Herduran (Güneş), Adin Külçe (Ali Vefa’nın çocukluğu) yer almakta.

Dizinin ilk bölüm tanıtımı Fox TV YouTube kanalından yayınlandı. Henüz dizi başlamadan, dizinin tanıtımını 1 milyon kişi izledi. İşte o tanıtım;

 

 

Etiketler: ,

Bu haberde adı geçen kişiler

Onur Tuna
Oyuncu
Taner Ölmez Kimdir?
Taner Ölmez
Oyuncu
Reha Özcan Kimdir?
Reha Özcan
Oyuncu
Kertenkele Dizisi Hale Kimdir?
Bihter Dinçel
Oyuncu
arkadaslar-iyidir-dizisi-merve-kimdir
Hayal Köseoğlu
Oyuncu
Murat Aygen Kimdir?
Murat Aygen
Oyuncu
Hazal Türesan Kimdir?
Hazal Türesan
Oyuncu
Sevda Erginci Kimdir?
Sevda Erginci
Oyuncu
Fırat Altunmeşe Kimdir?
Fırat Altunmeşe
Oyuncu
Özge Özder Kimdir?
Özge Özder
Oyuncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir