İlgini çekebilir

Ekin Koç kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2019 15:05

Mucize Doktor Dizisi Ali Vefa Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Mucize Doktor Ali Kimdir? Gerçek Adı Ne?
Mucize Doktor dizisi Ali kimdir? Fox TV kanalında 5 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacak olan, uyarlama dizisi ''Mucize Doktor'' oldukça fazla izlenecek gibi gözüküyor. Oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizide Ali karakterinin kim olduğu merak konusu. Sizler için Ali karakterinin gerçek adını ve oynadığı diziler, filmler, sevgilisi, boyu, kilosu gibi detaylarını araştırdık.

Mucize Doktor dizisi Ali kimdir? Fox TV kanalında 5 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacak olan, uyarlama dizisi ”Mucize Doktor” oldukça fazla izlenecek gibi gözüküyor. Oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizide Ali karakterinin kim olduğu merak konusu. Sizler için Ali karakterinin gerçek adını ve oynadığı diziler, filmler, sevgilisi, boyu, kilosu gibi detaylarını araştırdık.

Mucize Doktor Ali Kimdir?

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini Taner Ölmez canlandırmaktadır. Hakkında en çok merak edilen diğer bir soru ise boyu ve kilosunun kaç olduğudur. Oyuncu Taner Ölmez 1.79 m boyunda ve 67 kilo ağırlığındadır. Mucize Doktor dizisi Ali karakterinin oynadığı diziler ve biyografisi için buraya tıklayabilirsiniz.

Mucize Doktor Dizisi Oyuncu Kadrosu

Mucize Doktor Dizisi İlk Bölüm Fragmanı


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir