İlgini çekebilir

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 16:43

Konuşanlar Hasan Can Kaya

Acun’a Exxen’den kötü haber! İlk darbe Hasan Can Kaya’dan geldi! Konuşanlar Youtube dönüyor

Televizyon en başarılı ismi Acun Ilıcalı Exxen’de işler istediği gibi gitmiyor. Bir çok proje yapan Acun Ilıcalı, bambaşka bir dünya hayal ederken. Youtube ünlü kişileriyle yaptığı programlarla Exxen’i batırdı. Youtuber hayranları ücretli olunca hayranlarının hiç bir programını izlemiyor.

Şu an Exxen’de Konuşanlar, Tolgshow, Diziler haricinde izlenen bir program yok.

Acun Ilıcalı hiç beklemediği 

Acun Ilıcalı, getirdiği tüm Youtuber’ların hiç bir programı tutmadı. Rekorlar kıran Ali Biçim ve Mesut Can Kaya’dan Orkut Işıtmak kadar hiç bir Youtuber programı Exxen’de izlenmedi! En çok izlenen Konuşanlar programı ve Hasan Can Kaya olmuştu! Acun Ilıcalı kötü giden exxen’e bir darbe de Hasan Can Kaya’dan geldi. Hasan Can Kaya Konuşanlar programıyla Youtube dönüş yapıyor!

Acun Ilıcalı çıldırdı!

1 Ocak itibari ile Exxen platformu izleyicilerle buluştu. Platformda iddialı diziler yer aldı. Şeref Bey, Hükümsüz, Öğrenci Evi, İşte Bu Benim Masalım, Sihirli Annem gibi yapımlar hemen dikkat çekti. Acun beklemediği darbe Youtuberlar’dan geldi!

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu kötü gidişatla ilgili ve çözüm yöntemiyle ilgili bilgiler verdi. Exxen’in dizi hazırlığı ile ilgili bazı bilgiler verdi. Star isimler yeni dizilerde yer alacak. Şimdiden

Acun’u çıldırtan hamle!

Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programı için kafa kafaya geldiği aktarılıyor. Acun Ilıcalı sadece fragmanları atabilirsin dediği Konuşanlar. Youtube kanalına Hasan Can Kaya son bir video attı! Hasan Can uzun videosunda Oğuzhan Uğur vardı. Exxen’in kötü gidişatını gören Hasan can Kaya Konuşanlar kanalını yaşatmak için Konuşanlar progrmaıyla Youtube dönüyor!

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989’da Güngören’de doğdu. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Beşiktaş’ta düzenli olarak Stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020’de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show’un çekimlerine başladı.

Projeleri:

Konuşanlar Talk Show
Hasan Can Kaya – Stand Up Party

Etiketler: , , ,

Bu haberde adı geçen kişiler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir