İlgini çekebilir

Umut Eker kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2016 01:33

İşte Benim Stilim 2016 Başladı ( Yeni Sezon )

İşte Benim Stilim Ünlüler 2016
İşte benim stilim 2016 yarışması 01.01.2016 - 20:30 Tarihi itibariyle yayına başladı ve Yarışmacıları belli oldu.

Tv8 Ekranlarında yer alan İşte benim Stilim yarışması All Star yayınının bitmesi üzerine İşte benim Stilim 2016 olarak yeni yayın hayatına başladı

Küçük bir hatırlatmada bulunalım , geçen sezon yani İşte benim stilim Allstar yarışmasını Ayşenur Balcı kazanmıştı ve sosyal platformlarda konu ile ilgili yarışmayı hak edenin kazandığı ve gerçekten sonuçların adil olduğu konusunda bir söz birliği vardı. Şuanki yayında ise , işler biraz karışacak gibi gözüküyor…

Yarışmacıların ünlü olması nedeniyle farklı fan kitlelerin birbirleriyle ağız dalaşına gireceği konusunda kimsenin şüphesi yok , konuyla ilgili yarışma birinciliğininde halkın elinde olacağı düşünülürse fan kitlesi büyük olacak yarışmayı kazanacak söylentileride şimdiden yayılmaya başladı. Önümüzdeki günlerde sonuçlarını hepbirlikte göreceğimiz yarışmanın yeni yarışmacıları şöyle

İşte Benim Stilim 2016 Yarışmacıları

1 – Aslı Zen ( Müzisyen )

Aslı Zen (İşte Benim Stilim) Kimdir?

1977 yılında İstanbul’da doğan Aslı Zen Kandilli Kız Lisesi mezunudur. Aslı Zen’in kendini keşfetmesi sevgilisine attığı mesajla ortaya çıktı ve o günden sonra söz yazmaya başladı. Nota bilmemesine rağmen oldukça güçlü besteler yapan Aslı Zen, günümüzde dillerde dolaşan birçok bestenin söz yazarıdır. Demet Akalın’ın Çalkala, Ferhat Göçer’in Cennet,Fatih Ürek’in Hadi Hadi şarkıları bilinen bestelerindendir.

Aslı Zen Fotogaleri


2 – Berna Öztürk ( DJ )

Berna Öztürk (işte Benim Stilim) Kaç Yaşında?

1984 yılında İstanbul’da doğan Berna Öztürk İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji son sınıf öğrencisidir. Ünlü sanatçı Tarkan’ın bir zamanlar uzun süre birlikte olduğu Bilge Öztürk’ün kardeşi olan Bilge Öztürk 16 yaşından bu yana mankenlik ve modellik yapmaktadır. Deli dolu, çılgın karakteriyle tanınan ünlü dj,kite board eğitmenliği yapmakta ve bu spor dalında milli sporcu ünvanına sahiptir.

Berna Öztürk Fotogaleri


3 – Elif Ece Uzun ( Manken )

Elif Ece Uzun'un (İşte Benim Stilim) Sevgilisi Var Mı?

1984 yılında Adapazarı’nda doğan Elif Ece Uzun Turizm otelcilik lisesi mezunudur ve Akademi 35,5’ta tiyatro eğitimi almıştır. Best Model yarışmasından sonra profesyonel mankenliğe adımını atmıştır. Ertan Kayıtkent ve Fevziye Çamel desilesine çıktıktan sonra Elif Ece Uzun’a ‘Bebek’ lakabı takılmıştır. Aynı zamanda tv programlarında sunuculuk yapmış ve dizilerde oynamıştır.

Elif Ece Uzun Fotogaleri


4 – Esra Balamir ( Oyuncu , Sunucu )

Esra Balamir (İşte Benim Stilim) Kaç Yaşında?

1975 yılında Adana’da doğan Esra Balamir manken,sunucu ve şarkıcıdır. Bir süre Kral Tv’de Dj’lik Yaptı ve daha sonra Şafak Sezer ile birlikte rol aldığı diziyle televizyon dünyasına adım attı. Daha sonra farklı projelerle bir süre ekranların aranan yüzü oldu. Müzik hayatının her kısmında var olmuş ve bu güne kadar 3 albüm çıkarmıştır.

Esra Balamir Fotogaleri

 


5 –Esra Sönmezer ( Manken , Oyuncu , Sunucu )

Esra Sönmezer'in (İşte Benim Stilim) Göz Rengi Nedir?

1982 yılında İstanbul’da doğdu ve Arnavut Kökenlidir. 2002 yılında Türkiye Güzellik Yarışmasına katıldı be birinci seçildi. Ardında aynı yıl Dünya Güzellik yarışmasına katılarak dördüncü oldu. Yarışmada haksızlığa uğradığını söyleyerek tacını yere attı. Sinema, reklam filmi, dizi, tiyatro oyunları ve tv programlarında yer aldı.

Esra Sönmezer Fotogaleri


6 – Gizem Özdilli ( Manken )

Gizem Özdilli (İşte Benim Stilim) Nereli?

1974 yılında Ankara’da doğan Gizem Özdilli mankenlik ve modellik yaptı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Miraj Ajans ve Tülin Zerafet Okulu’na bağlı olarak mankenlik yaptı. Mankenliğin ardından bir süre şarkıcılık yaptı ancak bu serüveni kısa sürdü. Mutfağa olan merakından dolayı bundan sonraki kariyerine bu yönde devam edeceğini söyledi.

Gizem Özdilli Fotogaleri


7 – Hatice ( Sanatçı )

Hatice Çarpar (İşte Benim Stilim) Kaç Yaşında?

1978 yılında İzmir’de doğan Hatice Çarpar, ilkokuldan sonra eğitim hayatına devam edemedi. Müziğe duyduğu ilgiden dolayı düğünlerde şarkı söylerdi. Narlıdere Çiçek ve Kültür Etkinliklerinde güzellik yarışması düzenlenmiş ve birinci olmuştur. İstanbul’a gelerek İner Misin Çıkar Mısın yarışmasının müzik alanında iki kez birincilik kazandı. Müzik eğitimi alarak kariyerine adım attı.

Hatice Fotogaleri


8 – İnci Pars ( Oyuncu )

İnci Pars (İşte Benim Stilim) Biyografi

1980 yılında Kıbrıs’ta doğan oyuncu KKTC’de düzenlenen Güzellik Yarışmasında birinci seçildi. Oyunculuk kariyerine Kıbrıs yapımı olan televizyon filmi ile adım attı. Daha sonra İstanbul’a gelerek Hayat Bağları dizisinin kadrosunda yer aldı ve bu dizi ile tanındı.

İnci Pars Fotogaleri


 

9 – Neslihan Önder ( Model )

Neslihan Önder (İşte Benim Stilim) Kaç Yaşında?

1987 yılında İstanbul’da doğan Neslihan Önder, Best Model of Turkey seçildi ve aynı yıl Best Model of the World yarışmasını ikincilikle tamamladı. Bir süre yaşamını Çin’de sürdürdükten sonra İstanbul’a dönerek Erkan Ergun ile evlendi. Evliliği süresince mesleğini devam ettirmedi. Eşinden ayrıldıktan sonra 2011 yılında düzenlenen Fashion Week ile mesleğine geri döndü.

Neslihan Önder Fotogaleri


 

10 – Nil Karataş ( Müzisyen )

11 – Pelin Suade ( Manken )

12 – Sevil Uyar ( Oyuncu )

13 – Simge Tertemiz ( Model , Sunucu )

14 – Tuğçe Özbudak ( Oyuncu , Sunucu )

15 – Yasemin Öztürk ( Oyuncu )

16 – Yeşim Erçetin ( Sanatçı , Oyuncu )

Yarışmayı diğer işte benim stilim sezonlarından tanıdığımız hatta işte benim stilim denildiğinde akla il gelenlerden biri olan Öykü Serter sunuyor

İşte Benim Stilim 2016 Jüri Üyeleri

1 – İvana Sert

2 – Uğurkan Erez

3 – Hakan Akkaya

4 -Neslihan Yargıcı


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir