İlgini çekebilir

Damla Aslanalp kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2016 18:42

Deniz Seki İçin Ceza Evine Set Kuruldu Dizi Çekildi

Deniz Seki Ceza Evinde Dizide Oynadı
Adalet bakanlığından özel izin alan Raci Şaşmaz , Deniz Sekiyi Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz adlı dizide oynatmak için ceza evine set kurdurdu.

Son günlerin popüler dizisi olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz adlı dizi için ceza evine set kurulması gündemi oldukça sarstı.  Bakırköy kapalı ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan Deniz Seki ‘nin dizide oynaması için Adalet bakanlığından izin alınmasıyla kitleler ikiye bölündü.

Adalet Bakanlığından İzin alındı

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz , Deniz Sekiyi dizide oynatmak için önce seki’nin ailesi ve avukatları ile görüştü ve daha sonra ceza evine haber gönderildi. Deniz Seki bu durumu mutlulukla kabul etti ve Adalet bakanlığından gerekli izinler alınarak Bakırköy kapalı ceza evine set kuruldu. Bu haberin dünyada ilk kez bir ceza evinde tutuklu ile bir dizi çekimi olduğunu belirterek adalet bakanlığının nasıl izin verdiği konusunda tartışmalara yol açması ve kitleleri ikiye bölmesi gündeme oturdu. Sosyal platformlarda dile getirilen husus ise ; ceza evlerinde şimdiye kadar böyle birşeyin olmadığı buna nasıl izin verildiği , başka ünlülere de bu hakkın tanınması gerektiği konusuydu. Diğer bir takım savunucularda bunun gayet doğal olduğu , toplum için güzel olduğu ve pozitif bir değer katacağı konusunda bu olaya destek oldular.

Dizide Şarkı Söyledi

13 Aydır tutuklu bulunduğu ceza evinde şarkı yazan Deniz Seki , eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde bu süreçte yeni yazdığı şarkısınıda ekranlara getirme fırsatı buldu. Yeni şarkı dinleyiciler ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken , özleyen hayranları devamının gelmesini istediğini sosyal medya üzerinden belirttiler.

Dizi Ekibi Ceza evinde

Kurulan sette karşılıklı sahnesi olan olmayan dizideki birçok oyuncu ceza evi setinde hazır bulundu ve deniz seki ile sohbet etme imkanı yakaladı, bu ünlülerin başında beraber sahnesi olan Deniz Çakır ve dizinin başrol oyuncularından , Oktay Kaynarca , Turgay Tanülkü, Müjde Uzman sette bulunan ünlüler arasındaydı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir