İlgini çekebilir

Buse Varol kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 17:23

Çukur Dizisindeki Nehir Kim? Gerçek Adı Ne? Sevgilisi Kim?

Çukur dizisinde Nehir karakterini kim canlandırmaktadır? Show TV kanalında 3.sezonu ekranlara gelecek olan Çukur dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Peki Çukur dizisinde Nehir karakterini kim canlandırıyor? İşte Çukur dizisinde Nehir karakterinin kim olduğu sorusunun yanıtı ve detaylar!

Çukur dizisi Nehir kimdir? Gerçek ne?

Çukur dizisinde Nehir karakterini güzel oyuncu Hazal Subaşı canlandırmaktadır. Dizide Nehir karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan Hazal Subaşı, şimdiden oldukça fazla merak edilen isimlerden birisi durumunda. Hazal Subaşı kimdir? başlıklı yazımızı okuyarak, güzel oyuncunun biyografisi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 tarihinde İzmir’de doğdu. Model ve aynı zamanda oyuncu olan Hazal Subaşı, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümü mezunudur. Daha önce Halka, Bir Umut Yeter, Adını Sen Koy dizilerinde oynayan Hazal Subaşı, 2019 yılında Çukur dizisi ile anlaşmıştır. Dizide Nehir karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

Çukur Nehir Sevgilisi Kimdir? Sevgilisi Var mı?

Çukur dizisinde Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı’nın sevgilisi Erkan Meriç‘tir.

Etiketler:

Bu haberde adı geçen kişiler

Hazal Subaşı Kimdir?
Hazal Subaşı
Model

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir