İlgini çekebilir

Aykut Erdoğdu kimdir?

Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 21:18

Bahtiyar Ölmez Oyuncuları

Bahtiyar Ölmez Oyuncuları
Bahtiyar Ölmez oyuncuları arasında iki karakter birden canlandıran ve özellikle tiyatro oyunlarındaki başarılı performansından tanıdığımız Yetkin Dikinciler, güzel oyuncu Hande Subaşı ve tecrübeli oyuncu Güven Hokka gibi isimler yer almaktadır.

Bahtiyar Ölmez Oyuncuları, ATV ekranlarında 11 Kasım 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi hafta sonu dizileri arasında beklenen performansı göstermiş gibi gözüküyor. Senaryosu Hasan Burak Kayacı tarafından hazırlanan ve Cem Tabak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bahtiyar Ölmez dizisi Total’de ratin sıralamasında 9. sırada gözüküyor.

Sıradan ve sıkıcı bir hayatı olan Bahtiyar’ın kendisine bire bir benzeyen mafya babası Rıfat Çakar’la karşılaşmasından sonra yerine geçmesini konu almaktadır. Bahtiyar Ölmez oyuncuları arasında iki karakter birden canlandıran ve özellikle tiyatro oyunlarındaki başarılı performansından tanıdığımız Yetkin Dikinciler, güzel oyuncu Hande Subaşı ve tecrübeli oyuncu Güven Hokka gibi isimler yer almaktadır.

Bahtiyar Ölmez oyuncuları ve biyografilerine yazının en sonunda yer alan kişilerin biyografilerine tıklayarak ya da aşağıdaki linkten dizi sayfasına erişerek ulaşabilirsiniz.

Bahtiyar Ölmez Dizisi

Yazar Notu: 2017 dizi sezonu çok hızlı başladı gözüküyor. Hafta içinde yer alan ve yeni başlayan İçerde, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler dizileri ya da yeni sezonları çekilen İstanbullu gelin, Vatanım sensin ve Söz gibi popüler diziler yer alıyor.  Bu dizilerler hafta içinde rating mücadelesine giremeyeceğini düşünen yapımcılar Bahtiyar ölmez dizisini Cumartesi günü başlatarak iyi bir seçim yapmışlar gibi gözüküyor.

Bahtiyar Ölmez dizisinin 2. bölümünün fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Etiketler:

Bu haberde adı geçen kişiler

Gözde Okur Kimdir?
Gözde Okur
Oyuncu
Umut Oğuz Kimdir?
Umut Oğuz
Oyuncu
Hazal Şenel Kimdir?
Hazal Şenel
Oyuncu
Hande Subaşı
Hande Subaşı
Oyuncu
Yetkin Dikinciler Kimdir?
Yetkin Dikinciler
Oyuncu
Güven Hokna Kimdir?
Güven Hokna
Oyuncu
Semih Öztürk Kimdir?
Semih Öztürk
Oyuncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir